Oss emellan – Säsong 1

Oss emellan är en serie som jag fått massa reklam av på tv4play och jag kände att det faktiskt inte var helt fel med en danks serie för att hålla mina språkkunskaper vid liv.

Det var kanske inte den bästa serien jag sett, men det var 8 avsnitt som jag kom igenom väldigt fort och den var ändå underhållande. Det som jag tycker är bra överlag med skandinaviska serier är ju att dom inte är så förutsägbara.

Samtidigt var det en väldigt san skildring av förhållanden, både kärleks och vänskap och karriärer. Jag älskar hur Nanna och Merete är karriärs kvinnor, bästa vänner och i deras familjer är det dom som står i centrum när det kommer till karriären även om dom två lever så olika liv. Samtidigt skulle jag nog säga att Kasper är den ända karaktären som faktiskt var min favorit och genuint godhjärtad. Han var den som faktiskt aldrig var otrogen eller gjorde någon skit mot sin vän. För Merete var känslomässigt otrogen, men Joakim var orogen mot henne på riktigt och twisten på slutet var ju också att han gjorde Nanna gravid på köpet.

Har inte hittat något om en säsong 2 men det jag kan säga är att jag gärna hade sett den om det blir en.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 2 147 visningar

Gillar

Kommentarer