One Tree Hill

För ca 10 årsedan hittade jag One Tree Hill, på den tiden hade vi inte 5:an hemma så jag kunde bara se den när jag var i vår stuga i Dalarna och det är ju inte varje dag, men en jul som vi var där visade dom ett avsnitt varje eftermiddag och jag var helt fast, för mig var det viktigare att komma hem och se ett avsnitt varje dag än att åka skidor och sen dess har det varit min favoritserie, jag var fast.

Jag ser på många serier och därför tycker jag att det är svårt att välja en, det beror mycket på vad man är på för humör. Men om och om igen konstaterar jag att One Tree Hill ligger i toppen. Jag letar konstant efter en serie som kan fylla tomrummet om One Tree Hill har lämnat, men jag kan inte hitta någon. Dessutom vet jag inte om jag har hittat någon annan serie som har lyckats leverera 9 bra säsonger!

Denna filmen fick mig att sakna Tree Hill så mycket, Tyvärr ligger North Carolina en bit ifrån LA annars hade jag velat åka till Welmington där serien är inspelad och gå runt i staden och se hur mycket jag känner igen mig. Det kanske inte blir denna gången i USA, men någon gång ska jag dit!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 397 visningar

Gillar