One Day

Detta är en film som jag har tänkt att se på sen den kom, så när den visades på tv passade jag på. Jag hade inte hört så mycket positivt om filmen framför allt inte utav dom som hade läst boken.

Jag måste dock säga att jag tycker att filmen var riktigt bra, ja det var ibland lite rörigt eftersom de hoppade år fort. Men det var en otroligt vacker berättelse om sann vänskap och kärlek.

Samtidigt som det var rörigt att den hela tiden hoppade ett år fram i tiden så fick man också verkligen lära känna karaktärerna och se dom utvecklas på ett sett som man inte brukar få i filmer.

Slutbetyget är trotts allt riktigt bra och jag kan verkligen rekommendera den!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Filmer
  • 400 visningar

Gillar

Kommentarer

hedvigsofiia
hedvigsofiia,
Hej! Har precis startat min blogg. Visste inte att det fanns sådana här specifika tv-seriebloggar, underbart ju! Din blogg kommer jag att följa! Slukar ALLT på tv! Kram :D
nouw.com/hedvigsofiia
Guest,
Den är så fin. Men den är också riktigt sorglig. Det är nog inte en film jag kommer se igen. Jag har dock inte läst boken så har ingen aning om boken är bättre. Men jag har den i bokhyllan så jag får väl se till att läsa den, kanske blir den mindre "hoppig" i bokform.
seriesoffan.blogspot.se/