One Chicago

Som jag har längtat efter att mina serier ska börja igen och först ut var Chicago MED. Självklart tacklar den pågående pandemin och jag tycker att dom gjorde det bra. Jag var mest bara glad över att vara tillbaka i min Chicago värld. Just detta avsnittet kanske inte hade någon jätte stor handling utöver Corona, utan det kändes mer som att dom byggde upp en känsla för kommande avsnitt vilket också kändes bra!

Som jag längtat efter att Chicago Fire, skulle komma tillbaka igen, det är nog en av de serierna som jag längtat mest efter. Dels för att det kändes som den verkligen slutade mitt i en säsong. Dom hade ägnat en hel säsong åt att bygga upp Brett och Casey och tack och lov började dom där som slutade sist. Dom har en ny person som ska jobba i ambulansen med Brett och på deras första uppdrag så blev dom pistolhotade. Och hoten slutade inte där och självklart var Casey där för henne. Dock avslutades avsnittet minst sagt jobbigt med att dom blev prejade och körde av vägen och voltade med ambulansen! Måste ha ett till avsnitt ASAP!!

Chicago PD var den av Chicago serierna som jag var minst imponerad av under förra säsongen. Men den började spännande där den slutade, men med ett väldigt starkt fokus på Black life matter vilket dom gör väldigt bra med Kevin i focus. Han sitter verkligen i en jobbig sitts med tanke på att han faktiskt väljer att inte stå bakom en polis som han anser gjorde fel och bara gick på en person för att han var svart.

Jag blev lite orolig då han blev påhoppad på slutet men tack och lov reste han sig upp även om han var skadad.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,

Älskar den serien!
Jag tycker det är superkul att se spin-off serier, eller serier som flyter ihop med varandra. Det känns som att det ger alla tre serierna en bättre känsla 😊

nouw.com/anngelic