Once upon a Times säsongsavslutning

Once upon a Time 6x20. The Song in your Heart

Detta var det efterlängtade musikalavsnittet som jag egentligen ska erkänna att jag var väldigt skeptisk mot från början men de är ett gäng riktigt duktiga sångare i denna serien och efter första sången hade jag redan hittat spellistan på spotify!

Det var ett lyckligt avsnitt, förutom de sista 30 sekunderna och innan dess tänkte jag att om serien hade slutet nu hade den slutat riktigt bra för jag hade en så skön känsla i kroppen och var så nöjd!

Så just nu försöker jag bara glömda det faktum att det kom en nu förbannelse och ar de tråkiga sakerna i nästa avsnitt.

Once upon a Time 6x21 & 6x22 The Final Battle

Ska jag vara helt ärlig hade serien fått sluta nu och jag hade varit nöjd, det hade varit ett bra avslut till och med ett perfekt ett perfekt sådant. Nu är serien förnyad för en till säsong och det vi vet är att Emma inte kommer att vara en del av den säsongen, men jag hoppas att dem gör något bra av det. Jag är i alla fall glad över att hon inte dog. Hon får avsluta som The Savior som räddade hela storybrooke och sagovärldar runt sig inte ett dåligt betyg. Det var mycket flashback till början av serien och över vilket också är uppskattat. Kan tänka mig att de valde att göra detta slutet eftersom det länge var oklart om serien skulle få en till säsong och de inte ville avsluta den med en chilffhanger. Vilket verkligen uppdkattas, det värsta jag vet är när dem bara lägger ner serier så att de inte får ett planerat slut!

Dock kan man göra det som hände på slutet till en Chliffhanger det liknande ju lite första avsnittet av serien och det kan vara spännande att se va de kan göra av det…

#onceuponatime #tvserier #tv #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer