Once upon a Time, How to get away with murder, Scandal & Jane the Virgin

Scandal 7x5. Adventures in babysitting

Jag hade hopp om att den riktiga Olivia skulle komma tillbaka, även om man har sett skymtar av henne så är hon inte framme än. Dock finns det ändå personer som sätter henne på plats så som Fitz och hennes nya kille. Dock vill jag inte att hela den sista säsongen ska följa en maktgalen Olivia. Det finns fortfarande tid att lösa detta jag vill bara att det ska lösas fort. Hon fick Mellie att skicka iväg Fitz, frågan är bara om han ger sig så lätt. Olivia kan få det att låta som att hon var personen som styrde Fitz, men vi som följt serien veta att det inte är samt. Han lyssnar på henne, men hon styr inte honom. Jag undrar också hur Mellie kommer reagera på att hennes nya kärlek dog och om hon kommer misstänka Olivia för det, för det gör jag.

How to get away with murder 4x6. Stay Strongn, Mama

Jag älskar att Connor är tillbaka och arbetar tillsammans med Annalise, dom är ett bra team och jag tror på det jobbet som hon gör nu. Laurels pappa är och hälar på och vill att hon ska skriva under lite papper för en buisness deal och hon tror sig nu veta varför han dödade Wes. Problemet är bara att detta förstör för alla andra. Det går riktigt bra för Michaela på jobbet och hon hade det bra med Ascher innan Laurel drog in henne i allt detta. Nu har Ascher stuckit och hon kommer minst sagt att riskera sin plats på företaget som hon jobbar på.

Once upon a Time 7x5. Greenbacks

Nu verkar det som att lite minnen börjar komma tillbaka. Rumpel har sina minnen. Styvsystern har sina minnen och Regina hittade en bild på henne och Henry när de var unga. Så nu borde dem i alla fall börja inse att det finns någon gnutta av sanning i Lucys berättelse. Samtidigt som det vore väldigt intressant att få reda på vem personen i källaren är och vad hon har med allt detta att göra. Jag gillar också att Cinderella och hennes kompis ska starta eget, nu har dem ju en person efter sig som vill förstöra för dem. Med i denna serien vinner alltid det goda över det onda…

Jane the Virgin 4x4. Chapter Sixty-Eight

Just nu har jag faktiskt lite svårt för Rafael, eller han tog sitt förnuft till fånga i slutet av avsnittet och blev då överkörd för att han dumpade sinn tjej. Men innan det har han inte lyssnat på någon, gjort precis som han vill och varit allmänt otrevlig mot Jane, som dessutom varit snäll nog att låta han bo hos henne. Där har han lite att fjäska ikapp.

Sen har vi också Jane och Adam, de två är söta tillsammans och jag gillar dem verkligen. Därför blev jag lite trött på Jane när hon började stöta bort honom, efter att han sagt att han tänkt igenom saken och var redo för ett förhållande. Det verkar dock som att deras samtal gjorde nytta vilket känns bra.

#janethevirgin #scandal #onceuponatime #htgawm #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 233 visningar

Gillar