Once upon a Time 3x20. Kansas

Oj här händer det grejer! Kan det vara så att denna fruktanvärt ointressant OZ storyn är över nu?! Jag hoppas verkligen det den har varit ett långt sömnpiller!

Det såg ju ut att gå riktigt bra för Zelena i början, men jag tyckte att det gick lite för lätt för henne hela tiden. Jag gillar att Regina började använda sin goda magi, jag gillar när badass personer tar fram sina goda sidor ibland!

Det som jag inte förstod var det som hände på slutet. När Rumpel "dödade" Sabina fungerade hennes spell då eller vad?! Åhh jag hoppas inte det orkar inte med någon er förbannelse som göra attdom åker tillbaka i tiden eller tappar minnet....Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

virvelvindenDu
,
Vem är Sabrina? haha. Har jag missat nån? Kollat varje vecka?
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Haha jag och namn Zelena hette hon visst :)
nouw.com/sofiamattsson
winta.abraham,
Jag har faktiskt gillat hela Oz-grejen men jag HATAR Zelena, ibland brukar elakingar åtminstone vara roliga och intressanta men hon är bara irriterande som fan och jag hoppas verkligen att hon är borta på riktigt nu. Men på söndag är det ju säsongsavslutningen så jag gissar att det kommer vara en fet twist som kommer leda in till säsong fyra, men jag hoppas hoppas hoppas att hon inte är en del av det -.- Känns som att dem alla kommer bli skickade tillbaka till sagolandet.
seriesphere.blogg.se
virvelvindenDu
,
Jaha! Haha. Jag blev förvirrad och blev orolig jag missat nått! :D Men ja, den apan har vi sett nog av ;)
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Jag förstår det! Jag tycker ändå att jag hade ett liknande namn! haha
nouw.com/sofiamattsson