Once upon a time 3x10. The New Neverland

<

Okej jag gillar att dom är tillbaka i storybrooke, det är en mysig by och jag har saknat alla andra karaktärer.

Vet ni vad jag hoppas på, jag hoppas på att Henry får stanna i Peter Pans kropp. Tänk så fort det gick för mig att börja gilla Henry helt plötsligt...

Grejen är ju den att de har gjort en stor miss när de castade Henry från början. jag hade gjort ett bättre jobb att spela en typ tio årig kille även om jag har långt hår och troligtvis är en meter längre en killen. Det hade jag nog kunnat göra helt nykter också. Okej jag är kanske lite elak, men Jared Gilmore är en så dålig skådis att det stör mig att han heter gilmore i efternamn. Han kan inte spela Henry och han kan verkligen inte spela Peter.

Att de tar död på Henry känns ju inte jätte troligt, så därför får de gärna ta död på Pan så länge de behåller Robbie Kay att spela Henry, han gjorde nämligen den stora personlighets förändringen riktigt bra. Men egentligen vill jag nog att Robbie ska få vara Peter, han var så grym och blev verkligen en av mina favoritkaraktärer.

Charming är botad vilket är bra och jag börjar mer och mer ge upp mitt fina Emma och Neal ship. Jag har börjat inse att jag verkligen är den enda som shippar dom två så Captain Swhan kommer ju vinna i längden så är det bara... Annars tycker jag att Hook och Tinkerbell var söta :)

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar