Once upon a time 2x16. The Miller's Daughter

Äntligen kom avsnittet som Rose McGowan skulle vad med i, jag gillar verkligen henne i allt hon gör och nu fick jag lust att se om Förhäxad, jag är också imponerad av att hon inte värkar åldras något! Jag gillade henne som Cora, man fick en helt annan inblick i varför hon är som hon är och jag har kommit fram till att jag gillar unga Cora men avskyr gamla Cora. Så jag kan ju erkänna att jag var inte det minsta besviken när hon dog dock tyckte jag faktiskt synd om Regina. Men helt ärligt vad skulle serien vara utan Mr Gold?!

Sen att Snow gick och blev "elak" tycker jag faktiskt inte var så farligt hon gjorde det ändå för sin familj. Mr Golds samtal till Belle var så fint, men det påminde mig om han som hamnade på sjukhuset och tog bilder vart har han tagit vägen?

Sagan om Rumpelstiltskin, läste jag på mig om för inte så längesedan, just för att jag var nyfiken om vem han var, därför gillar jag att dom gjorde en ny veriation på den sagan så att man inte skulle kunna lista ut vad som skulle hända.

I nästa avsnitt vill jag se mer utav Emma och Bae, så blir jag nöjd 

<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 341 visningar

Gillar