Once upon a Time

Eftersom Once upon a time har haft en ganska lång paus så passade jag på att se alla 3 avsnitt som släpps på rad. Vilket jag tror var bra för att komma in i storyn igen och komma ihåg vad som händer. Jag tror också att jag tyckte att avsnitten blev bättre på grund av det så om jag har svårt att hinna med allt jag ska se (vilket jag uppenbarligen har) så kanske jag pausar denna och ser den i ett sträck till sommaren! Samtidigt som jag uppskattar att se serier varje vecka och inte hamna för långt efter heller så jag är lite kluven. Som det se ut nu så satsar jag i alla fall på att komma ikapp i allt, men jag har har hamnat långt efter vilket är ett tecken på att jag inte har tid att se allt jag vill!

Once upon a time 6x11. Tougher than the rest

Jag trodde faktiskt att Emma och Regina skulle vara borta lite längre med de är redan tillbaka. Jag älskar också att de fick med sig en variant av Robin även om det kanske inte var Robin Hood så tror jag att det kan vara en variant av Reginas true love.

Jag har inte riktigt fått grepp om Rumpel och Bells son än, jag vet inte om han är ond eller god, men lite galen är han nog allt. Att han vill döda Emma gör mig inte så orolig, hon är ju huvudpersonen och henne kommer dom inte skada.

Dock tyckte jag att Emma scenen i början var intressant, jag undrar om vi kommer få se mer av det och hur Pinocio hade koll på henne som barn.

Once upon a time 6x12. Murder Most Foul

Jag tycker alltid det är intressant att följa Davids historia, samtidigt som jag tycker så synd om honom för att han aldrig fick lära känna sin bror. Sen har vi ju alltid fått föra att davids bror var den elaka va dem, men nu har vi kanske fått svaret på varför… Han trivdes inte i sitt hem och ville där ifrån. En liten twist som kan sabba relationen mellan David och Hook är dock att Hook dödade Davids pappa. Tror inte att det kommer vara populärt!

Jag hoppades ju verkligen att nya Robin och Regina kunde bli ett bra par, men tydligen så kommer det inte att bli så, så jag ställer mig samma fråga, vad gör han i storybrook och varför bröt han sig in och snodde den där svarta grejen från Regina?!

Once upon a Time 6x13. Ill-Boding Patterns

Robin försöker fly och nu har han träffat den elaka Regina och jag tror att de kommer komma bra överens. Frågan är väl egentligen vad jag tycker om det och det vet vet jag inte än. Jag tror att det finns två vägar att gå, antingen så blir det helt AMAZING eller så blir det platt fall!

Rumpels tillbaka blickar tycker jag var riktigt intressanta, men jag hade lite svårt för hans scener med hans son. Jag har inte riktigt fått känsla för dem två än…

#onceuponatime #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

AmandaDiamondsmith
AmandaDiamondsmith,
Ja det är de värsta med uppehållen. Man glömmer bort vad som hände innan.
nouw.com/amandadiamondsmith