Nyheter från The CW

Jag vill börja med att saga att jag är ÖVERLYCKLIG över att Hart of Dixie får en till säsong!!!! 😝 Som vanligt är det den serien som jag går och oroar mig över! 

Så här kommer det se ut under nästa år för The CW:
Arrow
The Vampire Diares
Supernatural
The Originals
Reign
Hart of Dixie
Beauty and The Beast
The 100

Nya serier som vi kommer få se är iZombie, Flash, Jane the virgin och messangers.

Supernatural spin offen blev det inte något av, jag var nog en av få som tyckte att den verkade intressant, men då finns det kanske en chans att Kol också återuppstår från de döda i TVD och To. Att Beauty and the Beast fick en till säsong tycker jag nästan är lite löjligt, extremt dåliga tittarsiffror har den så jag vet inte riktigt varför, personligen så tycker jag att den går upp och ner i kvalitet men jag tror att jag kommer fortsätta se den. Hart of Dixie är jag som sagt överlycklig över, även om denna säsongen har varit så där så är jag inte redo att ge upp Bluebell än! The 100 har också blivit lite utav en favorit hos mig så det är jag glad över!

Serierna som vi får säga hej då till är The Carrie Diares, vilket inte gör mig något, den var okej, men inte mer. Star-Crossed och The Tomorrow people tycker jag var bra, men det är inte serier som jag direkt kommer sakna!

Jag ska försöka att inte börja kolla på för många nya serier till hösten men som ett troget Rob Thomas fan kommer jag kolla in izombie och eftersom jag gillar Arrow så får jag nog kolla in Flash, dom andra två har jag inte hunnit kolla upp än!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar