Nyåröfte 2020

Gott nytt år vänner!

Som vanligt så kommer jag gå igenom hur det gick med mitt nyårslöfte från förra året och komma på några nya utmaningar för året! Förra årets inlägg kan ni läsa här :)

1.Beta av min lista på Side Reel får vara kvar för 3:e året.

Detta tycker jag att jag lyckats med relativt bra, dock finns inte sidereel appen kvar så jag använder mig mest av tvtime just nu. Dock har jag förmåga påbörjade serier igång så denna får stå kvar, mer om detta blir det senare...

2.Läsa minst en fysisk bok

Nope här blir det mega fail, men jag har påbörjat a dicovery of witches som jag verkligen vill läsa. Men här skyller jag på att jag har haft ett år med kaos mycket att göra på jobbet och flyttat till ett renoveringsobjekt också. det gör att läsron inte existerar. Men denna punkten får stå med till nästa år också!

3.Se ikapp Homeland Agent of Sheild, Will & Grace, Suits, Elementary och Victoria.

Här var det också lite prist på resultat, Tror att jag sett alla avsnitt som finns av Elemantary på Netflix, om inte nya avsnitt kommit ut de senaste månaderna, Wil & Grace var jag ikapp i men hamnade efter igen. Dom andra serierna har jag faktiskt inte hunnit ta tag i och vissa av dom är nu avslutade och kommer flyttas över på listan över serier att se klart! :)

4.Hitta en ny bra serier att följa!

Om jag har! Det har faktiskt varit ett riktigt bra serieår! Men jag tror att dom serierna som sticker ut mest är Roswell New Mexico, som jag älskade från första avsnittet och Manifest som blev som mitt nya Lost. Sen får vi inte glömma underbara Lucifer också!

5.Se klart minst 4 av följande serier. Sleepy Hollow, Nashville, The Americans, House of Cards, Timeless, Aquarius, Atlantis, New Girl, Saving Hope

Hör och häpna här har jag till och med överpresterat! Har nämligen klarat av att bocka av hela 5 serier, nästan 6! Nashville, the Amoericans, Timeless, Aquarius och New Girl har jag nu lämnat bakom mig. Sleepy Hollow är jag nästan klar med men det räknas inte. Dock har ju många serier på lager så kan bara fylla på andra här.

Så var det dags för 2020 nyårslöften låter det vara samma men kommer att uppdatera den lite!

1.Beta av min lista på Side Reel får vara kvar för 4:e året.
2.Läsa minst en fysisk bok
3.Se ikapp Agent of Sheild, Elementary, Victoria, The Magicians, The Resident
4.Hitta en ny bra serier att följa!
5.Se klart minst 4 av följande serier. Sleepy Hollow, House of Cards, Atlantis, Saving Hope, Homeland, House of Cards, Suits, Jane the Virgin

#nyårslöfte #nyårslöfte2020

Bjuder också på lite bilder från min skottland(outlander)resa

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer