Ny Serier: Timeless

Jag har under julen börjat se på serien Timeless och har nu sett alla 10 avsnitten som har kommit ut på Viaplay. Jag har ju haft en plan om att inte börja se på för många nya serier för att jag inte har tid med det. Men eftersom Viaplay har en väldigt bra offlinefunktion och jag skulle åka utomlands passade jag på. Dessutom var detta en av de serierna som jag var mest nyfiken på.

Så vad tycker jag om serien hittills? Jag gillar den, tycker att det är ett kul upplägg med att varje avsnitt utspelar sig olika tidsepoker och hur dem kan vara där utan att ha en stor inverkan på livet så som de kommer ihåg det. Att resa runt i en tidsmaskin för att försöka rädda historien, när en annan person gör allt för att förändra den.

Det är absolut inte den bästa serien som jag någonsin sett, men den är bra! Ibland är det också skönt med en serie där varje avsnitt har ett riktigt avslut utan en massa chliffhangers. Det finns en större överliggande story som är tillräckligt spännande för att man ska vilja fortsätta kolla på serien. Men inte så spännande att man inte kan avbryta och göra något annat!

#timeless #tv #tvserier #viaplay #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Lena,
Har funderat på att starta denna men måste avsluta någon annan serie innan haha råkade börja se Emerald City så nu har jag ytterligare en serie att följa 😋
www.livinginfictionalworlds.blogg.se
Tanja,
Åh tack för tipset! Var på jakt efter en ny serie utan för många säsonger för jag blir så fast och måste se klart. Har precis plöjt mig igenom the good wife på 7 säsonger. det var plågsamt! haha
tanjaselma.blogg.se