Ny serie "Ravenswood"

Finns det någon som missat hypen om Pretty little liars spin off serie ravenswood? Eftersom jag är en nyfiken själ så var jag tvungen att kolla in den.

Så vad tycker jag egentligen om den? Svaret blir så där, i vissa stunder tycker jag att den var bra och spännande och ibland så tycker jag bara att den var konstig och extremt löjlig. Så kommer jag fortsätta se den? Det vet jag helt ärligt talat inte.

Dels för att jag faktiskt inte har tid för en till serie och sen så vet jag inte om den platsar, jag har redan 3 super serier att se på onsdagar (The originals, Chicago fire och Supernatural) i dessas sällskap blir Ravenswood bara grå och sticker inte ut, men hade den varit en sommar serie så hade den utan problem platsat.

Något jag gillar med serien är Casten, vissa känner jag igen och gillar verkligen och vissa hade jag aldrig sett tidigare men gillar dom ändå. Alltid en bra start när man gillar skådespelarna och karaktärerna.

Däremot är jag rädd att detta kan bli en lika utdragen och tjatig historia som PLL och det orkar jag inte med. Det är faktiskt något som jag numera alltid oroar mig över när jag börjar se på ABC familys serier. Ett exempel på det är Twisted även om jag verkligen inte har tröttnat på den än.

Sen hela spökgrejen, köper jag inte, jag har absolut inte något emot övernaturliga serien utan jag älskar dom. Men det var något här som inte övertygade mig.

Jag vet att man måste ge en serie mer än 1 avsnitt och det kommer jag antagligen göra med Ravenswood med, frågan är när... Ravenswoods fördel är att jag snart ska ha ledigt en vecka och känner jag mig själv rätt så kommer jag plöja avsnitt i en rasande fart då....<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar