Nya inlägg

  Ny Serie "forever"

  Jag har precis kollat in ABC nya serie forever och jag gillade den verkligen. För mig hade den lite likheter med Elementery, fast med en twist och det gillar jag.

  En Britt med fantastisk dialekt som också är över intelligent, men kanske inte så bra i sociala sammanhang , ska hjälpa polisen att lösa brott.

  Ja förklaring på serien lät kanske sådär, men det går inte att komma ifrån att den var riktigt charmig och absolut något som jag kan tänka mig att se mer utav, för jag fick direkt mer smak! Jag är en person som brukar tycka att piloter är ganska dåliga och jag brukar inte fastna direkt, så det är ett bra betyg. Men som vanligt känner jag att man måste ge en serie mer än 1 avsnitt innan man bestämmer sig, men just nu känns denna som en keeper.

  Jag gillar tanken på en odödlig person som inte är vampyr (börjar tröttna på allt som har med vampyrer att göra, det har varit lite för mycket av det, senaste, eller snarare jag vill inte ha några nya vampyrserier, det är nog,med dom jag har.) I denna serien så blir en av de stora frågorna varför han inte kan dö, vad är han egentligen? Jag ser verkligen fram emot kvällens avsnitt, jag tycker det är smart av kanaler att släppa två avsnitt på två dagar, det blir lättare att komma in i dom då!

  F

  Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 339 visningar

  Gillar