New Girl Säsong 2

Jag tillhör nog den lilla skaran som inte tycker att New Girl är fantastisk, men den är inte långt ifrån att kunna bli riktigt bra. Mitt stora problem i serien är Jess, jag tycker att hon är så löjlig och fjompig, mest hela tiden. Hennes humor passar helt enkelt inte ihop med min. Nick är ganska skrikig, men han har sin sköna stunder. Min favorit är helt klart Schmidt, ingen annan i serien kan locka fram så många skratt hos mig som han kan men i denna säsongen så började jag gilla Winston mer och mer. Cece tycker jag faktiskt också mycket om, så det är mer plus än minus i serien för mig.

Det kändes som att mycket denna säsongen handlade om när kommer Nick och Jess bli tillsammans. Detta är inte ett par som jag shippar och kommer nog aldrig att göra, men dom passar bra ihop och kanske kan dom ta fram varandras bra sidor... Men kan ju alltid hoppas!

Själv shippar jag Schmidt och Cece, tycker att dom är ett jätte fint och roligt par och jag alskade när dom var tillsammans i säsong 1. Så mer av dom 2 i säsong 3. För en säsong 3 blir det för min del. Men om jag kommer följa den veckovis eller se hela säsong 3 till våren får vi se. Det beror på hur den passar in på mitt veckoschema...
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar