Nashville 5x9. If tomorrow never comes

Jag har slutat att skriva om endast ett avsnitt, men jag kände ändå att just detta avsnittet förtjänade ett helt eget inlägg. Inlägget innehåller massa spoilers så vill ni inte veta är det bara att sluta läsa!

Jag skulle ljuga om jag sa att jag var förvånad över det som hände med dig Rayna. Men samtidigt så hade jag inte väntat mig det, alla rykten i höstas om att de inte hade skrivit kontrakt för hela säsongen gjorde att man blev lite orolig. Men efter förra avsnittet då hon va med om bilolyckan då blev ändå ganska säker på att hon skulle dö. Nu tycker jag att avsnittet lämnade oss med en gnutta hopp, men jag tror faktiskt bara att det är önsketänkande från min sida.

Det är så jag funderar över nu är det för serie faktiskt klara sig utan Rayna. Även om hon aldrig varit min favorit så är hon huvudpersonen i serien, i alla fall tillsammans med Juliette. Självklart finns det väldigt många andra intressanta karaktärer, som nu har möjlighet att komma fram. Frågan är bara om det finns någon som kan fylla hennes skor, hon är ändå Rayna James.

Man kan inte annat än att bli lite besviken med tanke på att serien för ett år sedan blev nedlagd. Sedan räddar cmt serien, så slutar med att hon dör några avsnitt in. Jag förstår att CMT inte kan lägga ner serien nu när de har lagt en massa pengar på att ta över den, och att de behövde hitta en lösning om Connie Britton vill sluta. Det är en hoppas på nu är att serien fortfarande kommer att vara glad, även om den haft mörka stunder så har den alltid förmedlat någon typ av glädje, Och jag hoppas ju att den kan fortsätta att göra. Rayna James kommer att vara saknad, det är ingen snack om den saken. Frågan är bara hur Nashville som serie kommer överleva detta!

#nashville #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer