Nashville 3x11. I'm not good at goodbye

Nashville är äntligen tillbaka, vad glad jag blir av att se denna serien! Allt drama kring Rayna och Luke orkar jag inte med. Men att Deacon inte kunde berätta för henne att han har cancer gjorde mig lite irriterad, jag tror att han kommer få hjälp av sin dotter i slutändan och få en del av hennes lever. Jag blev också väldigt överraskad över att Scarlett ringde sin mamma, det var ju en viktig sak, men inte vad jag hade förväntat mig.

Jeff är inte alltid en dålig kille och att han lyckades bli va med dokusåpan var en snällt av honom. Fine han gjorde det nog lite för Will, men jag vill också tro att han bryr sig om Lila, framför allt när han gick och satte sig hos henne på slutet.

Gunnar förlorade sin "son", men det hade jag räknat ut efter att man fick reda på att han inte var Gunnars son, jag hoppas dock att dom håller kontakten, han är ju ändå hans farbror.

Sist men inte minst har vi Avery och Juliette, jag gillar när dom bråkar, det är lite underhållande, för detta kändes aldrig allvarligt och jag förstår Juliette helt och hållet, jag hade inte heller velat ha Averys fula möbler i mitt hus om jag var henne! Bra att Avery insåg att det var ett litet problem när han pratade med Gunnar i alla fall!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 346 visningar

Gillar