Nashville

Man märker att Nashville inte går på en av de stora kanalerna längre för det kan ibland vara svårt att hitta avsnitt som fungerar. Men nu har jag äntligen gjort det och har sett alla avsnitt förutom det som släpptes i veckan.

Nashville 6x4. That’s my Story

Jag håller med Avery om att Juliette är med i en sekt, men det går ju inte att komma ifrån att hon behöver hjälp också. Framför allt efter att det kom fram att hennes mamma sålde henne som barn. Samtidigt förstår jag Averys farhågor om att en person som går med i en sekt aldrig blir den samma igen, men efter denna upptäckten kanske hon kan få den hjälp hon behöver.

Att Gunnar inte förstår att Will är som han är för att han tar droger tycker jag är riktigt konstigt samtidigt som jag gillar att dom nu mera är ett boyband som sjunger backstreet boys låtar

Jag har några avsnitt som jag halkat efter i, ligger relativt bra till och inte för långt efter. Men jag hade några avsnitt som jag skulle sett i helgen men började att se klart maraton projekten istället, vilket var ganska skönt också!

Nashville 6x5. Where the Night Goes

Det är så jobbigt att se Juliette må dåligt, men samtidigt agerar hon precis som hon alltid gjort. Precis som hon själv vill utan att lyssna på någon. Jag kan på riktigt förstå om Avery tröttnar snart, för hon gör ju alltid precis som hon själv vill utan att lyssna på någon.

Jag har inte något emot Maddies nya pojkvän, men jag hoppas ändå att hin lyssnar på sin pappa och inte glömmer bort att leva sitt egna liv också…

Nashville 6x6. Beneath Still Waters

Så har Gunnar fått ihop det med den nya tjejen i bandet och jag kan inte säga att jag är förvånad, jag vill samtidigt att han ska bli lycklig och det känns som att både han och Scarlett har fått var sitt nytt kärleksintresse. Det jag inte förstår är att ingen reagerar på Will, hallå är Gunnar korkad, han ju sett honom ta steroider!

Att Daphine reagerar på att Deacon dejtar tycker jag är ganska normalt, men jag gillade hur Jessie tog tag i det och pratade med henne istället för Deacons väääldigt snälla uppläxningar om hur man ska sköta sig…

Nashville 6x7. Can’t help but wonder where I’m bound

Jag förstår att Deacon är lite orolig för Maddie och hennes nya vänner. För även om hennes pojkvän inte gjort något dumt än så har han faktiskt bara en vettig vän.

Det som verkligen irriterade mig i detta avsnittet var Juliette, hon har verkligen tappat det. Jag förstår att hon behöver hitta sig själv och allt det. Men när hon på riktigt föreslog att hennes dotter skulle flytta till Bolivia med henne så gick det för långt. Tur att hon faktiskt inte bråkade med Jackson om det.

Jag gillar att Scarlett vill hjälpa andra men när man hörde henne sjunga i detta avsnittet kunde jag inte hjälpa att sakna hennes röst, hon måste sjunga mer i i serien!

#nashville #nashvillecmt #seriebloggen #tv #tvserier

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 236 visningar

Gillar

Kommentarer