Mix av avsnitt Vecka 12 & 13

Jag har haft lite tekniska problem den senaste tiden och har därför haft lite svårt att se mina avsnitt och vissa hittar jag inte ens vilket är jätte märkligt och jobbigt, för då hamnar jag ju efter i serier och det gillar jag inte! Men här kommer i alla fall ett ihop plock av serier från förra veckan och denna!

Legaceis levererar och jag är verkligen glad över Hope i detta avsnittet, både hur hon tvingade Alaric att berätta för sina tvillingar om sitt öde och jag hoppas att dom blir vänner igen för dom verkade inte så glada över att den ena behöver döda den andra. Det hade dock varit kul om deras morbror dök upp i serien för han var ju en av mina favorit badguys i The vampire diaries. Sen lyckades Hope också lista ut att Landon är i fara. Nu vet vi också lite mer om Landons historia och att den skumma typen som driver omkring är Landons bror

Dynastyär verkligen inte en händelselös serie utan snarare tvärtom. Det händer nya saker och twister hela tiden. Adam är ju helt jäkla galen! Nu vet vi ju inte om han lyckades döda Steven eftersom vi inte hörde något från han i på hela avsnittet, men borde inte familjen blivit kontaktad om han verkligen hade dött. Sen hade vi hela slutscenen med Adam och Alexi där han tryckte in henne i elden, vi vet ju inte om hon dog heller så klart, men det känns faktiskt svårt att ha överlevt det!

Jag var orolig för att Charmedskulle dra ut på hela storyn om Charity hela säsongen men så blev det tack och lov inte. Jag har ju inte heller varit så förtjust i Charity och Harry tillsammans så att det tog slut gjorde mig inte så mycket heller. Frågan är bara nu om systrarna kommer lite mer eller minde på the elders nu och hur dom ska jobba vidare. Macy behöver fortfarande lite hjälp att kontrollera sina krafter. Sen har vi Parkers pappa som minst sagt är skum så vad han håller på med hade jag velat ha reda på ASAP…

Detta var ett riktigt intressant avsnitt av Supergirl som jag under en viss tid varit ganska tråkiga. Lex Luther har nu kommit in i serien och man kan väl säga att han stal showen, med en helt egen Supergirl dessutom. Självklart är det jobbigt med en ny skruk men samtidigt välkomnar jag något som rör runt lite i grytan och kan få igång serien igen och det tror jag att Lex gör. Så nu är frågan hur hans plan ska tas ut nu när han är fri.

Vissa delar av Shadowhuntersälskar jag och andra orkar jag bara inte med! Om vi börjar med det som jag älskar är det Alec som karaktär och Magnus som karaktär vilket gör att dom två ihop är helt awsome! Därför gillar jag inte alls att Magnus blev dålig och det kändes ju verkligen inte bra när han kollapsade! Att han blev dålig tillhör det jag inte gillade vill jag bara påpeka. Sen har vi Clary som börjar bli konstig som jag inte orkar med, en jag gillar att Jace tar hand om henne. Sen gillade jag inte att Isobel satte dit Rafael, tycker att dom två är så fina tillsammans!

#supergirl #legacies #dynasty #charmed #shadowhunters #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer