Mina nyårslöften

Jag har under de senaste åren gjort ett inlägg där jag har satt upp mål för mig själv som jag på nyårsafton utvärderar och sätter upp nya för nästa år. Här hittar ni inlägget från förra året.

Mitt mål för 2017 har varit:

1. Se klart vänner.

Det har jag lyckats med!

2. Läsa ut första böken i Vampire Academy serien

Check på denna med!

3. Se klart Bones

Nja inte riktigt, jag trodde det för att jag har sett alla säsonger som finns på Netflix, men inväntar nu att sista säsongen ska komma ut där!

4. Försöka att inte komma för långt efter i serier på mitt veckoschema.

Just nu ligger jag bra till, men jag har haft en lugn höst och jag vet att så fort jag få mycket att göra blir det mindre serier som jag hinner med!

5. Beta av min lista av påbörjade serier på SideReel.

Nej, kan inte påstå att jag lyckats så bra med detta, för jag hamnade väldigt lång efter med mina serier i våras så jag ägnade en hel del tid åt att se ikapp serier, dock har listan inte försämrats vilket är ett stort plus för det är nog första året på länge som talet med serier som jag sak se på inte har ökat.

6. Läsa 45 böcker, jag klarade tyvärr inte av mitt mål på 45 böcker i år, är lite besviken över det med tanke på att jag var så nära att lyckas. Därför får det bli mitt mål till nästa år!

Nej inte ens nära, har bara läst 20 böcker i år, men hade en sommar med överdrivit mycket att göra och en morfar som bodde med oss. Så jag valde att vara social i stället....


Det är altid lika kul att gå igenom dessa målen eftersom jag glömmer bort dem under året som går. Så nu är frågan vad jag ska ha för mål under 2018!

1. Beta av listan med påbörjade serier på Side Reel får följa med in i 2018.

2. Det ska läsas mer, gärna en Vampire Academy bok, men minst 30 böcker.

3. Hitta en ny seriekärlek, lite flummigt uttryckt, men jag vill hitta en serie som jag blir kär i, som jag blir besatt av som kan komma med på listan över favorit serier, för det ända mina serier på den listan har gemensamt är känslan av att jag måste ha mer och vill se mer inte att det är okej att pausa och sova och när man sett alla avsnitt som finns är det bara att börja om igen.

4. Se mer serier på Netflix och viaplay, blir så mycket lättare då och så ser man på mer saker atomatiskt.

5. Se klart Bones, Ensamma Hemma och Sleppy Hollow. Heja Netflix ut med de sista säsongerna nu!

6. Se ikapp House of Cards, Homeland, The Americans och Agents of S.H.I.E.L.D

Det får vara nog för denna gången så hoppas jag att jag uppfyller alla mål detta året, framför allt den gällande seriekärleken!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 222 visningar

Gillar