Marvels Agents of S.H.I.E.L.D Säsong 1

Plötsligt händer det, man hittar en ny serie och man blir kär. Jag har saknat känslan av att ha en bra serie att marathon kolla på som är lite besatt av och bara vill se ett avsnitt till, även om man borde sova, städa, plugga, betala räkningar, ja ni fattar vinken. Jag trodde verkligen inte att jag skulle hitta det i Agents of Shield, men det gjorde jag och nu är fast. Jag vet inte om detta är en serie som passar bra att följa veckovis eller om den ska marathon kollas, det återstår att se. Men jag tror att den kan funka vecka för vecka, för den har en följe story. Det tog dock några avsnitt att komma in i serien så ge den en riktig chans, jag tror inte ni kommer ångra er!

Ni som följt bloggen länge vet att jag har en thing för bad guys, framför allt dom som man ser något gott i, som inte är elaka inerst inne, bara missförstådda, ensamma och som kan förbättras. Sen har jag kanske hittat det största shippet på länge! Det är inte Karoline klass på det, men det är inte långt ifrån. Bad Guy och Good Girl, kan det bli bättre.

Jag älskar alla agenterna i Coulsons team och ja, jag räknar in Ward där, Ward är som ni säkert förstått om ni sett serien, the bad guy som jag har gått och förälskat mig i och det blir inte bättre av alla scener utan tröja *ögongodis*. Snacka om chock, när det visade sig att Ward jobbade med Garett och var en del av Hydra! Det är så bra gjort, det fanns inte någonstans i min vildaste fantasi att han var en av dom onda. Han var lite speciell och gillade inte att sammarbeta med andra människor, men han skulle fortfarande göra allt för att rädda sitt team. Därför blev jag så chockad när han dumpade Fitz och Simmons i vattnet för att dö. Man såg att det tog emot och att dom var en svaghet för honom, precis som han sa, man jag hade hoppats på sunt förnuft och att han skulle rädda dom på något vis. Jag hoppas verkligen att det inte blir några långvariga skador för Fitz och hur fint var det inte när han erkände för Simmons att han gillade henne och att hon såg till att rädda honom! Jag älskar helt enkelt karaktärerna i denna serien. Fitz och Simmons är mitt lilla ship i serien. Mitt stora är Ward och Skye, något som jag verkligen gillar är att Ward är så öppen med sina känslor, han erkänner dom för alla som frågar och några till. Samtidigt som han vet att han inte har någon chans eftersom han är en Bad Guy. Men jag jag vägrar tro det, även som han kan bli ganska blåslagen nu när May, har fått tag i honom och hon är minst sagt sur. Något som jag också gillar med den "nya" Ward eller vad man nu kan kalla det är att han känns så mycket mer öppen och kan le, det gillar jag.

Ja, jag ser helt enkelt väldigt mycket fram emot att sätta tänderna i säsong 2, för som ni märker så gillar jag det jag ser (inte bara Ward, utan hela serien;). Den är spännande, smart och den överaskar, det ska blir riktigt intressant att se Phil bygga upp nya Shield och se vad som kommer hända där!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 328 visningar

Gillar