Lyckoviken – Säsong 2 - Avsnitt 1 & 2

Så var lyckoviken tillbaka med en ny säsong och jag är imponerad av de två fösta avsnitten. Det hände mycket och känns som att man faktiskt fick lite fler svar än vad jag hade räknat med. Framför allt angående Madeleine och vart hon har varit de senaste åren.

Men det kanske den största saken av allt var att Pernilla var med i bilen då Madeleine körde på Minna. Så frågan är bara vad Pernilla hade emot Minna. Först kunde jag inte se någon koppling mellan henna och Anastasia som var det senaste offret men när jag kom på att Anastasia kom in och störde hennes träningspass så insåg jag att dom inte var bra vänner i alla fall. Kanske inte nog att mörda för men är man galen så är man. Eva mördades för att hon visste för mycket. Så frågan är bara varför Minna.

Sen har dom målat upp olika personer som man misstänker i varje avsnitt så vågar inte lita på mina egna tankar än. Men Pernilla har varit en person som jag misstänkt från start, även om dom har varit väldigt bra på att vilseleda mig längs vägen.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer