Lyckoviken – Säsong 1 – Avsnitt 4

Lite sent, men här kommer mina tankar om veckans avsnitt av Lyckoviken. Jag läste på lite om serien och det visade sig att serien hade fått två säsonger på en och samma gång, vilket jag verkligen gillar! Det ger också serien möjligheter att verkligen ge tittarna många olika storys på olika håll och fortfarande knyta ihop säcken utan massa obesvarade frågor (vilket är något av det värsta jag vet!

Serien har en karaktär som jag verkligen inte vet vad jag tycker om! Och det är Louise, för även om man inte gillar hennes karaktär, så går det ju inte att komma ifrån att hon får alla att göra som hon vill och hon bara går runt och styr och ställer! Avsnittets roligaste sen är när Carl kommer hem och investerat i vikingabyn som är det löjligaste hon hört!

Mordgåtan rullar på även om den kanske var i lite långsammare takt än i tidigare avsnitt, men det är verkligen intressant med hela seriemördare aspekten.

I tidigare avsnitt har jag gillat Danne, men i detta avsnittet tyckte jag faktiskt att han var lite svinig! Dessutom verkar det ju som att han har något att dölja eftersom Nettan verkar kunna få mycket av honom för att hålla tyst. Jag tycker också att Johanna får oförskämt mycket skit för den kyssen som hon faktiskt inte var ensam om.

Sen har vi också hela graviditetshistorian som faktiskt bara irriterar mig, både hur en mamma kan dalta så mycket med en person som är så extremt oförståndig! Men det kanske är ett tecken på att jag börjar bli gammal….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer