Los Angeles

Hejsan!

Jag har lite nyheter på gång. Jag har nämligen planerat att börja studera igen till hösten! Planen är att jag ska läsa Broadcasting och/eller business i Los Angeles och närmare bestämt Santa Monica. Exakt när jag åker dit är inte klart men antagligen blir det i Augusti. Detta är också anledningen till att jag ”klagat” över att jag har mycket att göra det senaste. Att Planera en flytt till andra sidan jorden, samtidigt som du ska sköta ditt jobb och företag, varav alla 3 är väldigt viktiga! Men nu börjar jag äntligen få läget under kontroll igen!

                           

Så nu till den stora frågan, vad kommer hända med bloggen när jag åker? Serier är ju något som jag är väldigt intresserad utav, jag ska ju studera broadcasting… Så min plan är faktiskt att försöka uppdatera med avsnittinlägg så mycket jag bara kan, men exakt hur det blir är ju svårt att svara på nu. Det ska i alla fall bli riktigt roligt att kunna se avsnitten på tv! Haha jag vet att jag är en nörd, för det känns ju egentligen som ganska omodernt!

Sen har jag en fråga till er läsare, denna bloggen började en gång i tiden som en reseblogg som jag sen gjorde om till serieblogg när jag kom hem till sverige. Hade det varit okej för er om jag ibland puttar in några ”privata” inlägg i bloggen eller skulle ni föredra om jag startade en ny privat blogg? Själv är jag ganska kluven, bloggen är idag väldigt nichad på just serier och det har sina fördelar, sen kommer jag i och för sig studera broadcasting som hör till. Men det kan ju också bli väldigt rörigt och jobbigt för mina läsare som bara vill läsa om serier. Fördelen med att bara ha en blogg är ju att den kommer bli bättre uppdaterad än om jag har två andra. Så det smidigaste är ju helt klart att bara ha en och samma blogg. Men som sagt vad tycker ni och vad hade ni föredragit? En helt ny blogg eller kanske en lite mer mixad blogg?

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 483 visningar

Gillar