Locke and Key Säsong 1

Tvtime appen som jag använder för att hålla koll på mina serier har haft Loke and Key som den mest bingade serien dom senaste två veckorna, så jag tänkte att jag skulle haka på den trenden när jag ändå hade en lucka i mitt serieprogram.

Har helt ärligt lite blandade känslor för serien. Den var såklart bra, men hade nog lite högre förväntningar på den. Den hade sin charm men kan väl säga att mitt stora problem med serien var att barnen var lite korkade. Jag skulle dock vilja säga att jag säsongen startar väldigt starkt och avslutas väldigt starkt men med några svaga avsnitt i mitten och jag vill absolut ha en säsong 2. Både för att den avslutades med en cliffhanger, men det var också många frågor som dök upp under säsongen som jag faktiskt inte känner att jag har fått svar på än.

Den handlar om en familj som flyttar till sin pappas barndomshem efter att han dött, men dom inser snabbt att det är något annorlunda med staden och huset och barnen börjar sedan att hitta massa magiska nycklar runt om i huset med olika förmågor, som både kan användas till gott och ont. Problem börjar uppstå när en mystisk främling börjar jaga nycklarna som barnen hittar, som kanske inte har hjärtat på rätt plats.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer