Legacies & Riverdale

Här kommer ett mix inlägg av Legacies och Riverdale. Känns som att jag har lite svårt att prioritera vilka seriers blogginlägg som jag ska publicera. Samtidigt som jag inser att efter bara några dagars arbete så har mitt inläggslager minskat dramatiskt. Så det dröjer nog inte så länge innan de är helt tomt och det går några dagar utan något inlägg.

Legacies Säsong 2 Avsnitt 8

Ganska mysigt julavsnitt med allt från tomten som var där till romantik. Jag älskade ju allt som hade med Lizzie och Sebastian och herre jävlar vad snygg han är! Hittills är han säsongens höjdpunkt! Deras förhållande är också något som jag vill se mer av! Typ nu!

Sen har vi Landons bror som blev dödad av mannen i huvan. Dock är jag väl inte helt säker på om han dött på riktigt, känns som väldigt många i denna serien är odödliga. z

Riverdale Säsong 4 Avsnitt 6

Nu har Cheryl problem på riktigt, dels är hon halvgalen och hela hennes släkt snokar runt hemma hos henne och som om inte det vore nog verkar det som att dom hade ihjäl hennes farbror. Nu brukar hon ju alltid klara sig bra och hon har en grym flickvän så hon gör säkert det denna gången också…

Charles är tillsammans med Chic men har nu också lyckats manipulera sig in i familjen och vet deras djupaste hemligheter. Detta känns faktiskt lite risky just nu….

Riverdale Säsong 4 Avsnitt 7

Thanksgiving bjuder på lite kaos i Riverdale. Cheryl är skrämmande på så många sätt just nu och hade det inte varit för att jag är team Cheryl just nu hade jag nog varit lite smårädd.

Archie jobbar på med sitt projekt även om allt verkar gå emot honom och nu när Hiram är borgmästare kommer det nog inte bli lättare för honom. Dock är ju Veronica bra på att sätta ner foten och säga ifrån, i alla fall just nu.

Sen har vi allt som händer på Jugheads skola, vet faktiskt inte riktigt vad jag ska tro och tänka om det…

Riverdale Säsong 4 Avsnitt 8

Åh jag gillar inte alls hur dom dansar kring det faktum att Jughead är död och Betty, Archie och Veronica anklagas för mordet av hand galna klasskompisar…

Veronica ska nu också försöka bryta kontakten med sin pappa, hon verkar bestämd på den saken, men jag tror på det först när jag ser det. Sen har vi också dessa creepy band som Riverdale invånarna får på sina hus, det är så mycket som jag inte förstår med denna säsongen…

Riverdale Säsong 4 Avsnitt 9

Jag gillar inte alls tanken på att Jughead dör, tycker att den vetskapen förstör väldigt mycket. Tycker också att det känns konstigt om det är Betty som gjorde det… I detta avsnittet var jughead på jakt efter sin farfar, dom också berättade sanningen om boken. Han blev också den nästa författaren till dom, dock förstår jag inte varför han fick det, känns skumt helt enkelt. Nu är han också en del av det hemliga sällskapet på skolan.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer