Kopia av Avsnittsammanfattning vecka 12 del 2

Nu är jag tillbaka efter en riktigt kaos vecka som gjort att jag knappt har lyckats se på några avsnitt och absolut inte orkat skriva om mina avsnitt när jag är klar med mitt tittande. Jag tar nu också en paus med veckans serietips. Då jag förtillfället inte har några serier att skriva om som uppfyller mina kreterier. Men om ni är sugna på lite serietips kan ni alltid leta på den kategorin i min meny så finns det mängder av dom.

Freaky Friday tema i Charmedtyvärr hjälpte det mig inte att gilla Mel mer bara för att hon och Maggie fick byta liv och kroppar. Dock visade det sig att Mel hade rätt till en viss gräns, nämligen att man inte kunde lite på Charity men det är inte the elders fel. Så nu vet vi att det var Charity som dödade tjejernas mamma och många andra elders, frågan är nu bara varför.

Sebastian är ju minst sagt obehaglig i Shadowhunters men det som gör honom minst sagt sjuk är att han är villig att var Jace för att vara nära Clary vilket är helt galet eftersom han är hennes bror. Men Clary löste detta snabbt och bra. Vi har även Maya som var inlåst i ett kylrum med Jordan och dom var så söta tillsammans. Men det bästa i avsnittet var nog ändå att Magnus fick sin magi tillbaka, frågan är bara vad det är för biverkningar han får av det för det känns som att hans hälsa kan vara lite påverkad av det.

Äntligen har Nora blivit avslöjad i The Flash och Barry tog inte det så bra vilket är fullt förståeligt. Jag tror och hoppas att hon faktiskt inte menar något illa och att dom tillsammans kan komma på vad Eobarth håller på med. Sen förstår jag inte varför dom är så några med att få tillåtelse att ge botemedlet hon går runt och dödar folk hur mycket valmöjlighet ska hon få ha egentligen!

Äntligen hände det Max och Liz fick äntligen sin kyss i Roswell New Mexico. Jag är nu minst sagt sugen på att se originalserien för shit vad bra denna variationen är! Isobels man hittade också Isobel frågan är bara vad han kommer att göra med informationen som han fått! Nu vet också Alex som vad Michael är och han har ett eget litet team, jag tror att jag gillar det för dom känns på våra Aliens sida men man vet aldrig. Det verkar också som att det går en förödande Alien lös i Roswell som dödar folk och det är inte bra.

Shit vad många i Riverdalesom är fantastiska sångare och andra som kanske inte är lika bra men ett musikalavsnitt är faktiskt ganska mysigt ibland! Sen har vi några ganska märkliga saker som händer som i the farm som var på föreställningen, det som var kul i det var att Chd Michael Murrey är kult ledaren. Men annars är det sjukt skrämmande, hoppas att dom andra vuxna fattar att det är något konstigt på gång i Riverdale nu. Sen hade vi många förhållanden som verkar vara i problem, så vi får se hur dom löser det!

#riverdale #charmed #theflash #roswell #shadowhunters #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer