Konsten att sälja vad som helst till vem som helst

För något år sen så zappade jag på tv och hamnade på programmet million dollar listing. Jag hade helt missat vem Fredrik Eklund var. Efter programmet då jag började googla honom insåg jag att jag hade hört talas om honom, men inte riktigt lyckats plasera honom. Jag tyckte bara att det var svin cool att det var en svensk med i programmet och att jag listade ut det genom att höra hans engelska dialekt. Jag blev i alla fall sjukt imponerad av killen och självklart hamnade hans bok på att läsa listan.

Bokens bas är sälj, men det är inte en ren sälj bok. I så fall skulle jag nog mer säga att den handlar om att sälja sig själv, både till andra och till sig själv. Den handlar väldigt mycket om hur viktigt det är att man tar hand om sig själv och mår bra, och att det tillsammans med hårt arbete och fokus kan bli en riktig succé. 'Det tänket uppskattar jag, att det är viktigt att hitta det som motiverar än själv, inte har massa energitjuvar runt sig och alltid presterar på topp.

Det är kanske inte den typen av bok som man ska läsa om man vill ha konkreta tips, men tar man åt sig av dem och jobbar på dem så tror jag att man mår bättre som människa

​#fredrikeklund #sälj #konstenattsäljavadsomhelsttillvemsomhelst #boktips #böcker #bok  

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer