Klaroline

Jag har tidigare skrivit om par som jag tycker är så viktiga för serien att jag faktiskt inte tror att serien hade kunnat bli lika bra utan dom och antagligen inte fått hålla på sås länge som dom gjorde.

Hittills så har jag bara skrivit om Nathan & Haley och Chuck & Blair. Men det kommer mera, då den listan är lång. Jag har därför också gjort en lista på par som kanske inte är tillsammans, men nästan eller som man bara shippar otroligt mycket. Dock kan man kanske inte (än) skriva upp dom på listan över episka par.

Först ut av dom är Klaroline. Vilket säker inte kommer som en överraskning för någon som följer min blogg. Finns det något med Klaroline som inte är bra, jag vet att det finns några som faktiskt inte shippar Klaroline även om det känns som att dom blir mindre och mindre.

Jag älskar spelet mellan Klaus och Caroline. Klaus kommentarer som gör Caroline mållös. Micaela (othgirl.blogg.se) skrev något väldigt bra i sin blogg (måste också passa på att tipsa om hennes blogg till alla som gillar serier)

” Jag bara älskar, älskar att Caroline är den enda som verkligen kan skrika på eller bråka med Klaus hur mycket hon vill UTAN att få sitt hjärta utslitet av honom. Det händer ju de flesta i närheten av honom. Men inte för Caroline. Det är en av orsakerna till att jag är en Klaroline shipper! ♥”

Det tycker jag var en väldigt bra förklaring på varför, man shippar Klaroline även om det finns många mer anledningar.

Sen tillhör jag den gruppen som väljer att se det goda i Klaus, fine han dödar folk hit och dit utan att bry sig så mycket. Men seriöst, han är en vampyr, det är lite grejen, det är också en serie och inte på riktigt. (det känns som att folk ibland inte vet skillnaden) Så för att göra det extra tydligt, jag hade inte uppskattat att ha Klaus springande omkring i Göteborg, men på tv älskar jag honom! Jag tycker dock att han blir oskyldigt anklagad för att vara ond. Om Damon dödar någon så är det okej för han gör det för att skydda någon han bryr sig om. Men om Klaus skulle göra samma sak skulle alla vända sig emot honom… Så tänk på det i fortsättningen så kanske ni får en annan blid av honom.

Här är några Klaus och Caroline citat som jag älskar:

Klaus: I've done more than enough. I've shown kindness, forgiveness, pity...because of you, Caroline. It was all for you”.

“Klaus: I was wondering what time I should pick you up tomorrow?
Caroline: How about a quarter to never?
Klaus: I was promised a date in return for one of my hybrids.
Caroline: Yes, a date like to a movie where we don't have to talk and I can put at least three seats between us.”

“Caroline: How did I become the bad guy?
Klaus: Let me get you a drink. And I'll tell you all about being the bad guy.”

“Klaus: Caroline, you're beautiful. But if you don't stop talking, I will kill you.”

“Caroline: I'm too smart to be seduced by you.
Klaus: That's why I like you”

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar