Kärleks problem delux i Nashville...

Som jag skrev igår så ligger jag bra till just nu i mina serier vilket känns väldigt bra. Framför allt med tanke på att jag förhoppningsvis kommer få väldigt mycket att göra på min nästa praktikplats som jag smygbörjar på nästa vecka! Men här kommer en avsnitts sammanfattning på 4 avsnitt :)

The Flash 3x12. Untouchable

Det känns bra att dem berättat för Joe nu om vad Barry såg om Iris framtid. Han förtjänar att veta det. Dock blir jag lite orolig nu när Wells dotter kom tillbaka om Wallie ska hjälpa henne istället för att rädda Iris. För även om jag inte är så förtjust i Iris så vill jag att Barry ska vara lycklig och jag har en känsla av att serien försöker para ihop Catrin och Julian. Eller är jag helt ensam av att ha fått dessa vibbar?

Arrow 5x12. Bratva

Nu ligger Oliver lite risigt till med tanke på att hans nya tjej faktiskt misstänker att han är the green Arrow. För man vet ju inte riktigt än om hon är en person som man kan lita på eller om hon är villig att avslöja honom bara för att få en bra story!

Hela grejen när Felicity spelade Bråtå var också riktigt kul, hon ser ju så snäll ut i vanliga fall att man nästan blev lite rädd för henne!

Chicago MED 2x13. Theseus’ Ship

Spännande med den lilla killen vars cancer blev bättre när han slutade med behandlingen. Jag förstår faktiskt att hans pappa gärna blev arresterad så länge hans son blev bättre.

Hela grejen med tjejen som valde personen i sitt huvud framför sin man var riktigt jobbigt. Självklart hade hon ju bra kvalitet, men någonstans måste ju gränsen ändå gå…

Nashville 5x7. Hurringen

Scarlett och Gunnar har problem och jag gillar inte det. Över seriens gång har dem haft mer problem i sitt förhållande eller icke förhållande. Men nu kändes det äntligen som att dem var på rätt väg och nu är Gunnar svart sjuk. Samtidigt förstår jag honom, hon berättade att hon hade känslor för en annan, självklart blir man lite lack… Men jag hoppas verkligen att dem löser det.

Rayna och Deacon känns sjukt stabila nu så även om dem hade ett svajigt avsnitt så känner jag mig lugn och det ska bli kul att se vad dem hittar på för bra låtar!

#theflash #arrow #nashville #onechicago #chicagomed #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 462 visningar

Gillar