Julkalendern lucka 8

Day 08 - A show that disappointed you

Jag tänker ta upp några av mina favoritserier som verkligen började bra, så man inte kan ge upp dom även om dom inte är lika bra längre.

1. Gossip Girl
Denna serien började hur bra som helst och lyckades fånga mig med fantastiska karaktärer och storylines. Men efter några säsonger började deras det bli långtråkigt och samma gamla saker upprepades, folk blev tillsammans och sen gjorde dom slut dom dör och det kommer nya... Jag tillslut så blev det för tjatigt, men vissa serier har man helt enkelt inte hjärta att ge upp.

2. The Vampire Diares
Även denna serien började jätte starkt och var hur bra som helst, men bristen på nya bra storylines är stor och även om den senaste säsongen har varit bra så längtar jag inte lika mycket efter nya avsnitt. Att det fortsätter traggla samma gamla triangeldrama i 5 säsonger gör det inte bättre... Att serien också förlorat sin mest intressanta karaktär gör det inte bättre för dom även om jag älskar The Originals.

3. Grey's Anatomy
Jag tillhör dom som inte tyckte att säsong 9 var så dålig, men säsong 10 är inte jätte intressant, den känns bara dyster. Innan har de alltid lyckats blanda in humor. Jag såg en trailer för en av de första säsongerna i en utav mina dvd boxar och då slog det mig hur mycket jag älskade serien de första 8 säsongerna (Ja 8 säsonger som var super, det är mer än vad de flesta serier får). Många säger att Grey's Anatomy är den serien som får dom att gråta mest, men så har det inte varit för mig. Det har varit en av de serierna som jag har skrattat mest till. Snabba och intelligenta dialoger med massa humor. Åh så bra Grey's Anatomy var en gång i tiden!

Sen har jag en serie som i stort sätt bara gör mig besviken och det är en evighetsserie som aldrig kommer vidare. Nämligen Pretty Little Liars. Den har aldrig varit en av mina favoritserier och kommer aldrig att bli, men snacka om en serie som gör en besviken. Den bygger upp story efter story för att sedan bryta ner som som inget hänt. Hade jag inte skrivit allt det andra redan så hade jag bara tagit pretty little liars delen, men kom på den för sent.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 633 visningar

Gillar