Julkalendern 24 December

​​God Jul mina vänner!

Jag vet av erfarenhet att inte så många läser bloggen på julafton, med all rätt! Dags att spendera dagen med nära och kära! Jag vill passa på att önska er god jul, med sista "luckan" i julkalendern. Jag tror att jag måste kolla igenom julkalendern som jag gjorde med samma frågor för några år sedan och se hur mycket som har förändrats!

Om jag har tid så kommer det kanske ett inlägg om en julfilm i eftermiddag, men som vanligt så försvinner tiden på julafton och nu börjar jag få bortom om jag ska hinna hem till mamma och pappa och få julgröt! 

Best Christmas episode(s)

Här finns det ett avsnitt som är så mycket bättre en alla andra och det är The OC och Chrismukkah avsnittet i säsong 1. Där har vi Seth Cohen i sitt rätta element!

En annan serie som brukar leverera fina julavsnitt är Downton Abbey och jag ser med stor sorg fram emot det sista avsnittet av serien som jag har tänkt att se till helgen. Jag är långt ifrån reda att säga hejdå till denna underbara vackra och mysiga serie! Nu har Downton också gjort det sämsta julavsnittet någonsin, ni som sett det förstår vad jag menar!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 285 visningar

Gillar