Jane the Virgin, The flash , Dynasty & Supergirl

Idag har jag faktiskt hunnit se en hel del avsnitt vilket känns bra! Här kommer mina tankar o några av dem!

Jane the virgin 4x10. Chapter Seventy-Four

Så Jane och Rafael dejtar vilket känns som något som är en long time coming, jag hoppas bara att de kommer kunna få det att fungera både för varandra, men också för Mateo.

Skrivandet av Petas bok är i full gång men Jane och Petra är inte riktigt överens om hur hon ska framställas. Sen har vi Petras advokat som inte är att leka med frågan är bara vem som anlitat henne, Petras mamma eller Louisa.

The Flash 4x13. True Colors

Så är Barry fri och jag kan inte säga annat än att jag är imponerad hur det gjordes! Sen att min nya favorit Ralf var hjälten i detta avsnittet. Sen har han ju skaffat sig en ny och kanska cool superpower. Att förvandla sig själv till vem som helst kan vara användbart i många lägen! Framför allt när man råkar bli en ”död” man för att få ut personen som är anklagad för hans mord ut fängelset. Dessutom är Clifford riktigt farlig nu och jag tror att hans fru börjar inse det också. Eller i alla fall innan hon fick en kärleksdryck…

Dynasty 1x13. Nothing but Trouble

Jag var lite orolig ett tag att Fallon som faktiskt är smart inte skulle tänka till innan hon sa ja till Jeff. Men det visade sig att jag ändå hade ganska rätt om att Sammy skulle hjälpa henne att få reda på sanningen. Dock inte alls på det sättet som jag hade förväntat mig, men ibland är alla sätt bra sätt och jag ser fram emot att se hur Fallon kommer spela detta. För just nu går Jeff och Monica runt och tror att dem har ett försprång, men riktigt så lätt ska dem inte få det!

Sammy och Steven kan dock få lite problem med tanke på Stevens ex som vill förstöra för honom. Varför vet jag inte, Steven var ju ärlig innan han sa att han skulle ställa upp i valet. Men han blev ju lite orolig när han insåg att Steven bodde med Sammy.

Supergirl 3x12. For Good

Jag tror att Lena börjar ana något om vem Kara egentligen är efter att hon såg Mon-El och Supergirl stå bredvid varandra oh kanske framför allt efter att Kara visste om att Mon-El var på jorden igen. Sen har vi hela drömmen om flygningen också. Jag tror att Kara måste bli lite försiktigare igen.

Reign visade sig inte i detta avsnittet men hon verkar inte heller vara sjuk, men det känns ändå bra att Alex inte kommer ge upp fören dem har hittat vad som är fel…

#janethevirgin #theflash #supergirl #dynasty #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer