Jane the Virgin & Switched at Birth

Eftersom jag inte har haft tid att se så många avsnitt så väljer jag att publicera min tankar om dessa två avsnitten för att jag inte ska komma för långt efter.

Jane the Virgin 3x11. Chapter Fifty-Five

Något som jag älskar med denna serien är att även när tragiska händelser sker så tycker man synd om dem men man mår inte dåligt över det och det tycker jag är väldigt skönt! Michael dog och många år har gått, man märker att Jane är väldigt ledsen fortfarande, men man kan ändå se saker positivt. Rafael tog fängelsestraffet så han har kunnat starta om. Allt gick väl egentligen bra fram till dess att dem hittade en kropp nedgrävd i sanden. Min gissning är att det var Scott.

Switched at Birth 5x3. Suprise

Toby kom hem med sin söta lilla bebis och överraskade hela familjen med att gifta sig i deras vardagsrum. Kul även om man märkte att allt inte var perfekt så kunde man se att dem älsakde varandra och det ser ut som att dem faktiskt kommer att stanna i USA.

Hela grejen med Tank orkar jag faktiskt inte med, i min värld är det överstökat och jag hoppas att Bay kan komma över det på något sätt så att hon kan få tillbaka sin vän. Frågan är bara hur länge hennes nuvarande förhållande kommer att hålla om hon tänker smita iväg och möta Emmet. Dock är jag ju team Emmet.

#janethevirgin #switchedatbirth #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer