Jane the Virgin 2x17. Chapter Thirty-Nine

Jag kommer ihåg när denna serien släpptes och allt jag kunde tänka på var vilket löjligt namn det var på serien och att jag faktiskt inte hade lust att kolla på den på grund av det. Men eftersom jag är en nyfiken serienörd så kunde jag inte låta bli att kolla in den ändå och då kan man undra hur många som valde bort denna serien på grund av namnet?! För jag är helt ärlig när jag säger att jag älskar serien! Den är verkligen inte den bästa jag sett men den är så himla charmig, mysig och många gånger väldigt charmig!

Varning för Spoilers!

Jag tycker att det var så kul med kontrasterna mellan Jane och Michaels svensexa och möhippa! Det var som att det var riktigt ombytta roller på festerna och det var sjukt kul!

Jag gillar också att Jane sa ifrån till Xiomara, för jag har känt att det har varit något som legat och grott. Framför allt efter att hon och Roheligo gjorde slut för att hon inte vill ha mer barn, men vad gör hon egentligen med sitt liv. Missförstå mig rätt nu, jag säger verkligen inte att man måste skaffa barn för det, men då pratade hon också om att hon ville leva sitt liv. Men det hon inte förstår är att det inte är Janes liv....

​#janethevirgin #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer