Jane The Virgin - Säsong 5

Det tog ett tag för mig att se klart Jane the Virgin, väldigt mycket för att det faktiskt var ett väldigt plågsamt förväll. Hur löjligt namnet på serien än må vara så har den bjudit på 5 säsonger av skratt och glädje. Det är helt enkelt en serie som jag verkligen har mått bra av att se på och det är få serier som faktiskt verkligen har kunnat leverera just denna härliga känslan för mig.

Men nu är jag klar med serien och nu tvingats att säga hej då till Jane, Xiomara, Alba, Rafael, Petra och gänget. Som förväntat så är det en lycklig serie som bjuder på massa lyckliga stunder, men periodvis panik över galna saker som dyker upp från tomma intet.

Sista säsongen var ju ett enda långt avslut på en härlig serie. Michael kom tillbaka utan minne, men fick tillbaka det. Rafael och Jane fick vara lyckliga, med ett litet Michael problem mitt i. Rogelio var underbar som vanligt och jobbade med att få ut sin nya serie på amerikansk tv tillsammans med River. Ett lyckligt slut på en härlig serie helt enkelt, precis så som jag ville ha det, där alla lever lyckliga i alla sina dagar.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Åhh, det gör så ont att den nu är slut!
nouw.com/beattriicee
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
ja visst gör det så mysig serie!
nouw.com/sofiamattsson