Intelligence

Josh Holloway i huvudrollen är det något som man kan säga nej till? Jag kan det i alla fall inte och efter några avsnitt var jag helt fast. Kemin mellan huvudrollsinehavarna var fantastisk och gillade serien ju mer jag såg utav den. 

Tyvärr fick den endast 13 avsnitt, så det var ett litet mini projekt för min del men även om den inte fick så många avsnitt så tycker jag att den fick ett bra slut och är väldigt sevärd!

Om jag ska jämföra den med någon annan serie så skulle det vara Almost Human, fast bättre. Den har många likheter, men jag tycker att denna var bättre gjord (eller så gillar jag bara karaktärerna mer).

Eftersom det endast finns 13 avsnitt så går den fort att kolla igenom hela serien och har ni precis saknat Sawyer från lost kan denna serien vara ett alternativ för er. även om karaktärerna är helt olika så är Josh fortfarande otroligt charmig!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

nystrom_caroline
,
Kollade på denna i våras enbart för Josh, haha! men jag gillad den också :-) tyvärr blev den ju inte förnyad.. men det gör faktiskt ingenting. Det var roligt att se Josh igen iallafall :-D
dogirl_,
Jaså, slutade verkligen serien rätt bra? Jag tänkte se den, men så blev den nedlagd och då vågade jag inte ge den en chans då den kunde ju sluta dåligt. Men tycker du att det slutar bra, så får jag ta och se den snart ;)
othgirl.blogg.se
elsacaspersson98,
Så synd att den blev nedlagd... :( Hoppas vi får se mer av Josh Holloway snart ändå!
www.gillafilm.devote.se
SofiaMattsson
SofiaMattsson,