Inspelning av Two and a half Men

Two and a half men är inte en serie som jag har följt, men det är klart att man har sett ett antal avsnitt utav serien, den är trotts allt inne på sin 12:e säsong. Sitcoms är inte riktigt min grej, jag tycker ofta att dom är lite roliga och jag har problem när folk skrattar åt mig. Jag har ju alltid trott att det är skrattmaskiner som skrattar, men det visade sig att det är live publiken som sitter där och kollar på när dom spelar in det.

Det var faktiskt väldigt kul att se en sådan här inspelning och jag och min roomie Jenny vill gå och se på The Big bang theory också. Det var faktiskt lite som att gå på teater. det var vissa scener som var inspelade på annan location, men vi fick se alla scener i rätt ordning precis som det ska bli i avsnittet. Självklart så gjorde dom lite fel ibland och det var kanske det roligaste av allt, skadeglad som man är. Ju mer gånger man behövde se en scen för att dom sa fel ju roligare blev det. En annan sak som jag tyckte var väldigt kul var att ibland blev det en lite break då dom ville ha scenen på ett annat sätt och plötsligt har dom bytt repliker eller väljer att spela scenen på ett helt annat sätt.

Sen hur coolt är det inte att ha sett Austin Kutcher live?!?! Helt klart den coolaste kändisen jag sett hittills! Jag måste också säga att man insåg också nu hur bra skådespelare dom är, framför allt Jon Cryer som spelar Allan imponerade jätte mycket på mig. Han var så avslappnad och när dom hade sina små breaks och ändrade på grejer så satt han ofta och kollade vad vi i publiken gjorde. Vi hade en person som hade massa aktiviteter för oss när dom höll på att rigga om på scenen.

Nu vill jag nästan kolla in hela serien, jag måste i alla fall kolla på den sista säsongen för att se avsnittet när det är klart och fixat. Tyvärr får man inte ta med sina telefoner när man går och kollar på sådana här grejer, självklart förstår jag det, men hur coolt hade det inte varit att ha tagit en sefie när man sitter där med casten av two and a half men i bakgrunden!

​Denna bilden är inte från avsnittet vi såg men, ungen var så söt och det här var enda bilden som jag hittade med han på!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

misshighheel,
Jag var på inspelningen av Baby Daddy när vi var i LA. Såå häftigt! Helst ville jag gå på 2 Broke girls men den spelades ine in då=(
tanjaselma.blogg.se