Insatiable Säsong 1

Insatiable är serien som rullat i bakgrunden på Netflix som reklam sen den kom och som jag också har tänkt att den måste jag se. Jag läste inte på om den utan bara var ytlig, jag gillade dom glada färgerna, humorn och lättsamheten i trailern det tilltalade mig helt enkelt.

Sen kan man lugnt säga att serien inte alls var vad jag förvändande mig. Den var trotts sin lättsamhet mycket mörkare än vad jag hade trott karaktärerna var mer komplicerade än vad jag hade kunnat ana. Serien tog också hela tiden nya vändningar vilket gjorde att man inte riktigt viste vad man skulle tycka och tänka. Huvudkaraktären hade minst sagt många personligheter och man vet inte riktigt om man gillar henne eller är rädd för henne. Samtidigt som att hon är väldigt charmig och det är svårt att inte tycka synd om henne och hoppas att allt ska gå bra för henne också.

Hon sitter i en minst sagt knivig situation nu med att ha råkat mörda hennes ex pojkvän och hennes kidnappare. Att hon råkade slå ihjäl hennes kidnappare kan jag förstå men hela grejen med Christian gick kanske lite för långt. Så hur Bob ska lösa detta åt henne är för mig en gåta, men det kanske gör att han kan fokusera mindre på sina olika kärleksbekymmer som jag egentligen tyckte blev den mest intressanta storyn i serien mot slutet.

#Insatiable #netflix #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer