Ibland mår jag inte så bra – Therese Lindgren

Ibland är ljudböcker perfekta! I helgen fick jag för mig att baka bröd och som vanligt var jag en tidsoptimist i köket och eftersom jag lyssnar på böcker i dubbelfart så han jag klart med hela denna boken under mitt lilla bakningsexperiment.

Therese Lindgren är en känd svensk youtuber som har skrivit om hur det är att leva med panikångest och hur utbrändheten har påverkat henne. Jag tror att dem flesta i dagens samhälle känner någon som på något sätt lider av psykiskohälsa, antingen medvetet eller omedvetet. För det är ju den sjukdomen som man inte riktigt kan se.

Personligen har jag ett antal personer i min omgivning som lidit eller lider av likande saker som Therese och jag kände igen mycket av det hon berättade om.

Detta var inte bara en bra bok, utan också en väldigt viktig bok. Den tar upp ett av våra största samhällsproblem på ett väldigt moget och bra sätt. Samtidigt som det ses på med ett ljus och att det alltid finns hopp om att det kommer att bli bättre. Vilket egentligen kan vara en svår balans att hitta för att inte förminska problemet, samtidigt som man vill förmedla en positiv syn på framtiden.

Ja det var en riktigt läsvärd bok som jag varmt kan rekommendera, samtidigt som den inte var så lång, så den går ganska fort att lyssna på.

Är ni intresserade av boken så har jag ett samarbete med BookBeat som ni kan få testa gratis i en månad.

#iblandmårjagintesåbra #boktips #thereselindgren #böcker #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

idarebeckaandersson
idarebeckaandersson,
Åh är så sugen på att ta tag i att läsa boken eller lyssna på hennes ljudbok!!
nouw.com/idarebeckaandersson
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
JA! Gör det den är jätte bra och längst ner på sidan finns en länk så du kan testa bookbeat i en månad gratis 😊
nouw.com/sofiamattsson