Hur kan dom göra så här i TVD?!

Äntligen har jag kommit igenom några av helgens serier. Det var mer än jag trodde och jag hade mindre tid än jag trodde. Men Måndagar är en bra dag att se ikapp serier på då jag bara har ett avsnitt som kommer ut idag.

Scandal 6x2. Hardball

Jag var faktiskt lite förvånad över att Mellie hade en affär med en person smtidigt som hon ville bli president. Nu tycker jag att dem var jätte söta tillsammans, men det går inte att komma ifrån att Oliva hade rätt och hade det kommit ut hade hon verkligen förlorat valet. Änligen känns det också som att folk verkligen börjar lite på Olivia nu och inser att Cyrus hade något skumt i görningen och att han absolut inte ska bli president. Eftersom Olivia är grym löser hon säkert det.

Abby har jag faktiskt lite problem med just nu, fine att hon gör sitt jobb, men samtidigt är det inte okej att misshandla någon för att få fram ett erkännande!

Nashville 5x6. A little bit stonger

Jag har alltid gillat Luke så jag är glad att han kom tillbaka även om det troligtvis bara är för ett avsnitt. Att dem ska köpa hans skivbolag gillar jag också, det betyder antagligen mer Will för oss tittare vilket aldrig är fel. Jag fick också en känsla av att ett nytt kärlekspar kan vara på G, ni märkte säkert också att Rynas partner var ganska intresserad.

Raynas stalker var faktiskt riktigt läskig, framför allt eftersom han gav sig på hennes dotter. Nu skadade sig ingen, men jag vill ändå ha mer information

Juliette är också på bättringsvägen, dock är jag lite sketisk till ett gospel album, men så länge hon och Avery är lyckliga så ska jag inte klaga…

How to get away with Murder 3x11. Not Everything is about Annalise

Saker och ting är riktigt kompicerade just nu. Jag är ju ganska övertygad om att det varken var Annalise eller Frank som dödade Wes. Även om det finns en viss typ av skyldighet i dem andra morden eller det kanske heter medhjälp till mord då. Så på något sätt kommer dem säkert att lösa detta även om det känns väldigt mörkt just nu och jag har faktiskt inte någon aning om hur. För just nu kan jag inte ens gissa mig till vem som faktiskt är mördaren…

The Vampire Diares 8x11. You made a choice to be good.

Vad fan! Jag förstår inte något, varför gör dem så här mot mig! Det bästa serien har haft att erbjuda den senaste tiden har varit Bonnie och Enzo och nu är han död! Jag vet inte vad jag ska säga, dock är detta en serie som brukar lösa sådana ”bagateller” lätt. Samtidigt som man börjar fundera över vad som kommer hända. Stefan blir människa igen, han och Elena kommer att vara människor och det har gått rykten den senaste tiden om Stelena är end game. Vilket jag egentligen gillar, samtidigt som jag har väldigt svårt att se det hända… Dels för att Damon och Elena var tokkära när hon somnade in och för att Bonnie fortfarande lever. Dock som en person som ÄLSKAR Caroline och Klaus tillsammans börjar lite möjligheter dyka upp! :D Då eftersom dom tog död på Enzo så hoppas jag verkligen att dem löser Klaus och Caroline för mig!

#howtogetawaywithmurder #scandal #nashville #thevampirediares #tvd #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer