Hundraåringen som klev ut genom fönstret försvann

                                                                                  

Vilken härlig film! Så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag har inte läst boken även om den länge stått på min att läsa lista så har den hela tiden ner prioriterats, det jag kan säga efter att jag sett filmen är att boken står kvar, jag vill fortfarande läsa den för om filmen är bra undrar jag bara hur bra boken är.

Innan jag såg filmen ställde jag mig väldigt frågande till att Robert Gustavsson skulle spela en hundraåring men även samma person som yngre. Men jag tycker att det gjordes riktigt bra.

Man fick en humoristisk historieberättelse om en gubbe som har varit med om det mesta. En hundraåring med väldigt skön inställning till livet i allmänhet, dock får jag nog vara ärlig och säga att jag många gånger funderade på om han var korkad på riktigt och det inte bara var hans inställning, men sen kan man se det som så att hade han inte varit som han varit hade det inte blivit en bra story.

Filmen är en av de bästa svenska filmer jag sätt och väldigt välgjort och sevärd som även lär ut en del viktiga läxor om hur man lever sitt liv och att man inte måste hålla på och stressa och ta allt så allvarligt hela tiden!

Jag vill även hylla kvalitén på blu-ray. Från och med nu kommer allt jag köper vara i blu-ray, bilden ljudet allt är grymt!

                                                    

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 479 visningar

Gillar