How to get away with murder & Legacies

Julledighet betyder renovering och plöja serier för min del och jag har ett mål som säger att jag ska vara ikapp i alla mina serier när jag börjar jobba igen, men det känns faktiskt en gnutta orealistisk om jag ska vara ärlig, har halvkasst internet i min nya lägenhet och ”glömmer” bort att fixa det hela tiden.

Nu är jag i alla fall up to date i How to get away with murder och har börjat med mina nästa projekt som är Legacies och Vikings. Så det går framåt för mig även om det går långsamt…

How to get away with murder Säsong 6 avsnitt 7

Det känns so matt man just nu inte vet var an har någon. Teagan vill vända blad och bli god medans Frank och Annalise gör allt för att förhindra det. Michaela som jag var så lycklig över att hon dumpat Gabriel var inte tillsammans med Ascher utan fokuserar bara på sina studier eller försöker i alla fall. Sen undrar jag också vad fanken Oliver håller på med ?!

How to get away with murder Säsong 6 avsnitt 8

Man fick inte mycket svar i detta avsnittet om varför Oliver gjorde som han gjorde. Men ntar att det kommer längre fram. Däremot hade dom slutprov i skolan och Ascher gick där ifrån som vinnare, vilket jag tycker att han verkligen förtjänar. Michaela och Gabe håller på med vet jag inte men så länge dom inte är tillsammans är jag nöjd.

Det går inte heller att ta miste på att fallet som dom jobbar med är farligt och nu ligger Bonnie på sjukhus. Men det verkar i alla fall som att Annalise fajkar sin död och jag hoppas därför att hon inte dör på riktigt.

How to get away with murder Säsong 6 avsnitt 9

Detta avsnittet var ju inte något som fick mig att må bra, jag valde att se detta precis innan jag skulle sova vilket inte var helt optimalt. För här kan man säga att det händer saker! Laurel ringde ett gäng höga personer som knappt förstod vad som hände, förutom att Michaela listade ut att Ascher är den som pratat med FBI under hot. Vilket ledde till att Annalise fejkade sin död och flydde. Men det var inte det värsta utan Oliver råkade döda Ascher vilket var det värsta i avsnittet, Ascher är ju en av mina favoriter och nu är det inte långt kvar av serien och det ska bli spännande att se hur dom kommer knyta ihop det hela.

Legacies säsong 2 Avsnitt 1

Legacies är tillbaka med en ny säsong och tack och lov kom Hope tillbaka snabbt, jag var rädd för att hon skulle vara borta länge. Dock tycker jag att det var lite jobbigt att ingen kom ihåg henne när hon kom tillbaka. Langdon har också fått ihop det med Josie vilket egentligen kändes ganska långsökt i början. Josie har också fått mer info om förbannelsen som ligger över henne. Det ska dock bli kul när alla kommer tillbaka till skolan igen.


Legacies säsong 2 Avsnitt 2

Nu är alla tillbaka på skolan igen förutom Hope men hon och Alaric verkar ju ändå komma överens även om han inte kommer ihåg henne och Langdon hade absolut också någon typ av dragning till henne.

Det bästa i avsnittet var absolut Lizzie och Sebastian snacka om kemi! Dom två vill jag se mer av gärna nu!

Dock undrar jag lite över Josie hon ska vara den snälla, men jag börjar ana att hon dras mer mot den mörka sidan i alla fall!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer