How to get Away with Murder - The End

Dom här inläggen är alltid så svåra att skriva. För detta inlägget blir ju ett farväl till en serie som jag har följt i 6 år och som också verkligen har levererat och haft en hög standard rakt igenom.

Hela säsongen har ju i stort sätt handlat om att Annalise har blivit beskyld för en massa mord som hon inte behått men ändå har varit högst delaktig i på olika sätt. Men mest för att skydda personer som hon bryr sig om. Därför blev jag på riktigt förvånad över hur lätt hennes studenter vände henne ryggen, då dom faktiskt vet vad hon egentligen har gjort…

Som tur var så vann hon rättegången och det jag skulle vilja påpeka är att jag tycker att det var sjukt orättvist att Connor var den som hamnade i fängelse, men sen så kan man också tycka det var okej eftersom han ändå överlevde…

Att Frank och Bonnie dog var nog det som berörde mig mest av allt, dom två förtjänade verkligen att leva lyckliga i alla sina dagar. Jag har ju hela tiden sagt att det inte var Annalises begravning som man såg, men där hade jag fel. Dock så var den långt in i framtiden och hon hade levt lyckligt och agerat mentor och Laurels son vilket också var ett väldigt bra sätt att runda av serien.

Jag hade mina funderingar över hur dom skulle få ihop allt i slutändan men jag är både nöjd och imponerad! Om bara alla serier hade kunnat få lika värdig slut….

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer