Höstens nyhter

Jag tänkte passa på att skriva lite om de nya serierna som jag börjat se på i höst. Tyvärr så har några riktigt bra serier blivit nerlagda, nämligen Emily Owens Md och The Mob Doctor. Även om jag tycker att båda var riktigt bra.

Den bästa av alla nyheter är helt klart Arrow. Har du inte sett den gör det. Jag var väldigt tveksam till den när jag började se på den men efter första avsnittet var jag hooked.

Serien på plats nummer två är The Mob Doctor. Denna serien började lite svagare men jag gillar den verkligen och den har bara blivit bättre och bättre för varje avsnitt. Tyvärr kom storyn igång lite förenst och tittarna svek.
Nashville tyckte jag inte var så bra i början, den hade en väldigt rörig stroyline och det tog lång tid att komma in i den men när man väl gjorde det så har den blivit riktigt bra. Så enligt mig så är detta en serie som man borde sträck se i början för att komma in i den ordentligt.

Emily Owens MD och Beauty and the Beast kommer på samma plats för mig men tittarna föredrar tydligen en riktig hunk före en charmig och osäker doctor och jag säger inte att dom har fel, men jag kommer att sakna Emily Owens nu när de snart kommer att ha visat det sista avsnittet.

Beauty and the Beast har helt klart massa potenial att bli riktigt bra och av alla serierna här hade den helt klart bäst midseason finale.
 

Elementary får inte någon plats på listan för jag vet inte riktigt vart jag ska placera den. Den är bra och varje avsnitt är spännande men har tagit en liten paus nu för att kunna sträck se några avsnitt. Jag har en liten kännsla av att jag kommer gilla serien mer då för att jag tycker att den lämnar en för liten chliffhanger varje vecka för att jag ska bli helt fast.
Jag kommer att skriva mer om alla serierna här när dom har visat klart hela sin första säsong!

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer