Hem igen till Jul - Säsong 1

Nu är julen här och även om jag är lite sent ute så här den första december, så har jag ändå ett inlägg med jultema. Min plan är att ha ett inlägg om dan med en julfilm eller serie. Har jag lika mycket att göra under December som jag hade i november så kommer jag få problem men det är i alla fall ambitionen.

Först ut är den norska netflix serien, hem igen till jul som jag inte hade tid att se förra året och den 18 december kommer säsong 2 så jag tyckte att det var passande.

Jag var lite osäker på vad jag skulle tycka om den, men Johanne är väldigt charmerande som huvudperson. Det var väldigt underhållande att följa henne när hon ska försöka hitta en kille att ha som dejt på julafton. Dock bestämde jag min favorit redan i första avsnittet nämligen läkaren Henrik och någonstans så hoppas jag att det är han som står där utanför dörren där i den otroligt jobbiga cliffhangern. Så jag är faktiskt glad över att jag såg den först nu. Dock skulle det inte förvåna mig om det faktiskt är Jonas som står där… Henrik hade varit för uppenbart med tanke på att han i sista avsnittet också avslöjade att han var kär i henne.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,

Jag gillar serier där man har missat att första säsongen redan har kommit, underbart att kunna mysa ner sig under en filt och sträcktitta 😃

nouw.com/anngelic
SofiaMattsson
SofiaMattsson,

Jag kan inte annat än att hålla med! 👍🏼

nouw.com/sofiamattsson