Helgens serier

Här kommer mina tankar om helgens serier. Långledigheten har gjort att jag har hunnit se en del avsnitt även om jag har haft gäster hos mig.

Reign 4x10. A Better Man

Jag vill ju att Mary ska förlåta sin man och kunna leva lyckliga tillsammans. Det känns ju inte jätte troligt just nu men ändå inte helt omöjligt heller. Han var i alla fall lycklig över att bli pappa vilket bådar gott inför framtiden.

Det jobbiga var att James behövde skickas iväg, Jag har ju nu haft en liten förhoppning om att Leith och Greer skulle ha en chans, nu när han och Cloude är över, men nu verkar hon vara förtjust i James i stället. Så jag hoppas att han kan komma tillbaka på något sätt.

I frankrike så verkar Charles äntligen ha kontroll över läget igen, men ändå dök hans bror upp. Fick bara en känsla av att hans bror är äldre än vad han själv är…

The Originals 4x6. Bag of Cobras

Jag börjar att inse att denna säsongen kommer att handla om The Hollow, men samtidigt hoppas jag att det inte kommer att vara allt. Jag är ju ett stort fan av dem som familj och nu är det väldigt mycket fokus på allt annat än att vara en familj. Jag vill se Klaus mer med sin dotter och massa sånt som man inte ser något av nu.

Lite bråk och maktkamper hör till saken, men det som gör serien så bra är för att det i första hans är en serie om en familj, en mäktig och annorlunda sådan, men fortfarande en familj!

Freya verkar ha hittat sig en tjej och det kan bli kul att se hur dem utvecklar sin historia också…

Chicago Justice 1x11. AQD

Det känns som att denna serien börjar hitta rätt ju längre tiden går, en lagom blandning av att lösa fallen och rättegångar. Detta fallet tyckte jag var riktigt intressant även om man hoppades att allt skulle vara fel så att en ung flicka inte skulle få någon av sina föräldrar i fängelse. Sen måste jag tillägga att jag tyckte syn om pappan och att hans underhåll var orimligt högt. Samtidigt som det han gjorde var fel och jag anser faktiskt att han är skyldig till mordet i slutändan.

Riverdale 1x11. To Riverdale and Back Again.

Nu blev Jugheads pappa arresterad. Vilket inte förvånar mig och jag är för jag är kluven när det kommer till honom. Han är skum, det är inte någon snack om den saken. Men eftersom Veronica och Archie hade letat genom stället och inte hittat lådan så känns det ju mer som att någon försöker sätta dit honom.

Sen har vi familjen Blossom som är skumma. Dem drogade Polly och jag hoppas att Betty tar det på alvar och letar upp henne. Sen är frågan vad Cheryl vet och vad hon egentligen gjorde med ringen och varför hennes pappa sa att det var bra att hon spolade ner den.

Archies mamma vill att han ska följa med henne till Chicago, men det är jag faktiskt inte ett dugg orolig över.

#onechicago #chicagojustice #riverdale #theoriginals #reign #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer