Helgens serier!

Nu är jag klar med helgens serier så här kommer avsnittsammanfattningen. I detta inlägget så kom Chicago MED med då jag inte han se det i veckan och Switched at Birth har slutat.

Chicago MED 2x20. Generation Gap

Jag tycker att det var bra att Charlie fick pratat med sin dotter om att kolla upp vad som är fel med henne!

Det som gjorde avsnittet riktigt intressant måste ändå varit att Wills pappa hamnade på sjukhus. En ganska bitsk och bestämd gubbe men som ändå älskar sina barn är väl ändå en bra beskrivning på den mannen.

Det som jag har problem med nu är hur avundsjuk Wills flickvän är. Will och Natalie arbetar på samma avdelning det var inte direkt så att han sprang och letade upp henne för att hans pappa hamnade på sjukhuset utan hon var där och svartsjuka på det sättet är något av det värsta jag vet!

The Originals 4x5. I hear you Knocking

Det känns lite som att Elijah och Klaus har bytt roller och att Elijah är den som ljuger och tar till drastiska åtgärder för att skydda sin familj. Vilket jag inte har något emot. Samtidigt som Marcel är en viktig del av serien.

Jag tycker också att det är intressant att för en gångs skull är det kanske inte så att det är Mikaelson familjen som ställer till med problemen utan det kan faktiskt vara så att Hayleys historia är den som dragit the hollow till dem.

Freya har också hittat en ny kompis, dock har jag en känsla av det kommer att bli något mer mellan de två!

Once upon a Time 6x17. Awake

Emma ska nu slås mot Rumpels mamma och hon löste allt bra mot slutet av avsnittet, hon fick tillbaka hook och både David och Snow vaknade. Regina blev hjälten som kom på hur.

Dessutom har Rumple insett att hans son inte är bortom allt hopp då de faktiskt hittade en sådan blomma som de behövde.

Så det kanske kan sluta bra för invånarna i storybrook tillslut i alla fall!

Reign 4x9. Pulling Strings

Så nu har Mary gift sig och hon är redan gravid, det känns dock jobbigt att dme båda är så olykliga.

Greers pirat är tillbaka och jag kan inte hjälpa att jag verkligen gillar honom. Samtidigt som jag också gillar henne och James. Men det är också här saker och ting blir röriga för jag tycker samtidigt så synd om den stackars tjejen som Mary fick honom att förföra och nu när hennes man fick reda på det behöver hon verkligen honom.

Elizabeth går på Marys gamla kärlek, jag gillar ju även henne och eftersom denna serien är löst baserad på verkligheten så kanske det kan bli något mellan dem i alla fall.

#theoriginals #reign #onceuponatime #chicagomed #onechicago #tvserier #tv #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer