Hart of Dixie 4x6. Alabama Boys

Zoe och Wade är så söta när dom går runt och oroar sig hela tiden över småsaker.

Vad jag just nu tycker är väldigt intressant är att Lemon och Magnolias mamma är tillbaka! Spännande att se vad hon har att säga. Dock har jag en känsla av att Lemons vrede kan komma i mellan nu när hon faktiskt har sett henne. AB var också en snäll som vanligt och sa åt Lemon att hon "kunde få" Lavon, jag insåg när jag skrev det hur löjligt det låter. Men det är lite det som ger serien sin charm!

George och AB är söta tillsammans, men när dom spelar på det så mycket att det blir pinsamt så tycker jag att det blir lite jobbigt.

Jag har också fått nytt hopp om att serien kan få en tillsäsong, även om det bara är ett litet hopp. Men Beauty and the Beast har fått en till säsong innan den kommande säsongens ens haft premiär, men har blivit flyttad till sommaren. Beauty and the Beast har inte haft bra siffror det senaste, sämre än Hart of Dixie så därför ser jag en liten strimma ljus för min favorit serie. Hart of Dixie har på de senaste uppgifterna som jag kollat på bättre tittar siffror än Regin som blivit förnyad, så lite hopp har jag allt!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

madeleine.stenberg,
För mig är det ett mysterium att Beauty and the beast får nya säsonger?! Den serien är inte ens bra, eller ja första säsongen men den senaste?! Jag var säker på att den skulle läggas ner. Jag vågar knappt hoppas alls gällande serier. Hoppas på Switched at birth och the fosters, men även chasing life som jag tycker massor om. Men så har jag ju inte turen med mig speciellt många gånger, mina favoriter läggs oftast ner :(.
www.saramadeleine.se
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Ja Beauty and d
nouw.com/sofiamattsson
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Ja beauty and the Beast förnyelse är ett mysterium
nouw.com/sofiamattsson